Van stress naar succes

In 90 dagen weer rust & ruimte voor groei in je bedrijf

Wil je verschuiven van chaos naar rust?

Je ervaart veel chaos in je hoofd, hebt 101 ideeën en je ambitieuze plannen met je bedrijf. Je merkt alleen steeds vaker dat je aan de grenzen van je planning en overzichts skills komt. Regelmatig laat je lichaam al weten dat je het wat rustiger aan mag gaan doen door buikpijn, hoofdpijn of rug pijnt te krijgen. 

In het Van stress naar succes traject leer je in 90 dagen om meer rust in je bedrijf te brengen. Je gaat ervaren dat er genoeg tijd is, dat jij de regie weer in handen hebt. Je leert met simpele maar doeltreffende technieken en een goede, intensieve, persoonlijke ondersteuning om weer ontspannen te ondernemen.

Naast praktische tips gaan we voor blijvend resultaat

Je wilt praktische tips om snel rust te ervaren, maar we gaan ook de diepte in om blijvend resultaat te krijgen.

Leer rusten en luisteren naar je lichaam

Naast actie ga je ook leren wat het is om te rusten en te luisteren naar je lijf zodat je tijdig grenzen kunt stellen en bij kan gaan sturen

We pakken de kern aan in een veilige situatie

Vaak zit er iets onder die drukke agenda waar we naar moeten kijken om ervoor te zorgen dat je resultaat boekt.

Advies van iemand die weet wat je doormaakt

Ik ben Ilza Keeman, businesscoach met een achtergrond in usabilitydesign en engineering. Ongeveer 6 jaar geleden maakte ik de overgang van werktuigbouwkundige bij Maxi-Cosi naar zelfstandigondernemer in mijn eerste bedrijf.

Sinds die tijd is er veel gebeurt. In de loop van de tijd heb ik mij ontwikkeld tot businesscoach voor te drukke ondernemers. Inmiddels ondersteun ik zzp-ers en eigenaren van MKB-bedrijven in persoonlijke trajecten om weer rust te ervaren en zo ontspannen te kunnen ondernemen waardoor hun bedrijf verder kan groeien. 

Als burn-out ervaringsdeskundige weet ik binnen 20 minuten de kern van je probleem uit je verhaal aan te wijzen. Ik zorg er voor dat je de tools krijgt die bij jou de mist laten verdwijnen en de paniek verlagen.

Wat andere ondernemers zeggen

Wendy van den Bersselaar
Wendy van den Bersselaar
Technisch Viritueal Assistent Brabant
Lees verder
Ik heb nu inzicht in waarom ik geen controle had doordat we hebben gewerkt aan het krijgen van inzicht of het gebied van mijn financiën en tijd. En ik heb nu concrete tools, kennis en handvatten waarmee ik mijn bedrijf kan plannen en onder controle kan houden. Ook ‘nee’ zeggen is hierdoor makkelijker geworden omdat ik precies weet wat ik nodig heb om het financieel goed te doen en wat er daardoor past en nodig is (maar dus ook wat niet) voor mijn planning.
Natascha Sommer
Natascha Sommer
Schoonheidssalon Knap
Lees verder
Het meest waardevolle aan de samenwerking met Ilza vond ik het samen sparren over mijn situatie. Doordat ze een veilige omgeving creëert kon ik mijzelf echt openstellen waardoor we iedere keer weer tot de kern kwamen. Ik kan nu weer vanuit rust mijn salon verder laten groeien. Verder vind ik het bijzonder om te zien hoeveel informatie je uit één zin, appje of mailtje kan halen. Ik voel mij daardoor echt begrepen.

Dit krijg je als je het Van stress naar succes traject volgt

Inzicht in de oorzaak

We starten de sessie met een fijne kennismaking zodat we snel op de kern van je probleem kunnen landen. Ik neem je mee in een aantal praktische tips.

Leren rusten

Wanneer je de eerste opdrachten hebt uitgevoerd maak je kennis met het veranderen van een aantal gewoontes. Ik geef je inzicht en concrete tips om tussen de sessies door uit te voeren.

Kern aanpakken

We maken de kern van je gedrag aanspreekbaar waardoor je hier automatisch al anders naar gaat kijken. Ik ondersteun je om het samen aan te pakken zodat er een shift kan plaatsvinden in een veilige omgeving waarin je jezelf mag zijn. Op naar rust en ruimte voor meer bedrijfsgroei.

0 +
jaar ondernemer
0 +
ondernemers geïnspireerd
binnen 0 dagen
resultaat

Van stress naar succes

Vaak al een eerste afspraak binnen 1 week

Online traject

via Skype
892,-
 • Intake
 • 5x coachsessies van 30 minuten
 • Ondersteuning tussen sessies
 • Kleine to do-list na iedere sessie

Offline traject

In Tilburg
992,-
 • Intake
 • 3 coachsessies van 60 minuten
 • Ondersteuning tussen sessies
 • Kleine to-do ist na iedere sessie
Populair

Offline traject

Op locatie (bijvoorbeeld bij jou op kantoor)
1192,- + reivergoeding op nacalculatie
 • Intake
 • 3 coachsessies van 60 minuten
 • Ondersteuning tussen sessies
 • Kleine to do-list na iedere sessie
Audrey van Esch
Audrey van Esch
Studio Onlinemarketing
Lees verder
Ik denk dat de support die Ilza levert voor mij het meest belangrijk is geweest. Ze motiveert mij en is oprecht aan het coachen om mij verder te brengen naar een gebalanceerd leven.

Liever in termijnen betalen?

Je kunt het Van stress naar succes traject ook in termijnen betalen. De eenmalige investering betaal je dan in 3 maandelijkse termijnen +10% administratiekosten.

Mail ons voor een persoonlijke offerte.

Veel gestelde vragen

Ontspannen ondernemen is vanuit rust ondernemen op je eigen voorwaarden zodat je bedrijf niet meer schuurt met je eigen wensen en mogelijkheden. Leg je situatie gerust aan ons voor, we schetsen je graag jouw persoonlijke resultaat.

Tja, weet je; als je pijn groot genoeg is, je echt stress ervaart, het je belemmert, je pijnklachten hebt… dan maak je wel tijd. Doe je dat niet, even goede vrienden. Het is jouw, leven, jouw lichaam en jouw bedrijf. Maar laat mij je met klem adviseren, als je voelt dat je er iets aan moet doen. Doe dit dan, want een burn-out… echt, ik gun het niemand.

Ja, dit kan. De training ondersteunt je met als resultaat dat je beter, sneller, gezonder gaat ondernemen waardoor je duurzaam inzetbaar bent én je bedrijf meer groei kan doormaken. Dit is voor jezelf, je klanten maar ook voor de belastingdienst een gunstig iets. 😉

Ja, dat kan. De meeste klanten zijn ondernemers. Sommige parttime, sommige startend. Dat is allemaal oké. Ben je geen ondernemer en heb je niet de intentie om te gaan ondernemen? Mail ons dan even met je situatie. Dan kijken we even wat we voor je kunnen betekenen.

O, en als je nog geen ondernemer bent kan je alsnog de kosten opvoeren voor de belasting. Alle kosten die je voor je bedrijf maakt tot 12 maanden voor je startdatum kan je later alsnog opvoeren.

Ja, je kan ik termijnen betalen. Neem even contact op via de mail voor een persoonlijke offerte.

Wanneer je het traject Offline in Tilburg afneemt ontvang ik je in mijn kantoor. Als je offline op locatie gecoacht wilt worden kom ik naar een door jouw uitgekozen locatie. Dit kan overal in Nederland zijn. Bijvoorbeeld bij jou op kantoor, of thuis.

Goede vraag! Een onlinecursus is vooraf gemaakte lesstof. Hapklare brokken zegmaar… Dit online traject bestaat uit online coaching sessies die we 1-op1 via Skype voeren. Hierdoor is het geen onlinetraining maar kan je het beter vergelijken met een offline coaching sessie, er zit alleen een scherm tussen om de afstand te overbruggen en reistijd te besparen.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Schroom niet om een mail te sturen, dan beantwoord ik of iemand uit mijn team je vraag persoonlijk en nemen we hem op in de FAQ.