Ook ontspannen leren ondernemen?

Gratis stappenplan:
Ontspannen Ondernemen

  • Complete gids voor meer rust in je bedrijf
  • 5 essentiële stappen naar een relaxter ondernemerschap
  • Meer bedrijfsgroei zonder mee uren te werken
  • Ontdek hoe je uitstelgedrag te lijf gaat
  • Meer plezier in je werkdag

Hoe wordt ik dan een ontspannen ondernemer?

Dit is een van de meest gestelde vragen aan mij. Niet zo gek want iedere ondernemer wil een gezonde bedrijfsgroei én de vrijheid die het ondernemerschap kan geven ervaren.

Je wilt aan de ene kant je bedrijf flink door laten groeien en geen NEE verkopen aan je klanten, maar je wilt ook minder werken om meer bij je kinderen zijn of die toffe reis te maken. Hoe zorg je dan toch voor balans?

Dat en nog een aantal andere dingen laat ik je zien in dit 5 stappenplan wat ik voor je heb gemaakt. Hiermee krijg je inzicht hoe ook jij ontspannen kunt gaan ondernemen met hetzelfde aantal, of misschien wel meer, klanten. En dat terwijl je ook tijd hebt voor die droom vakantie of om vaker met je kinderen naar de speeltuin te gaan. 

 

Of je nu startend ben of een te drukke ondernemer, Ilza coacht persoons- en situatie gericht. Door haar concrete terugkoppeling van het helder maken van de stappen die je nu kunt zetten en wat zij hierin kan betekenen als liefdevolle stok achter de deur

Nathalie Sulman

Over Ilza Keeman

Business coach, burn-out ervaringsdeskundige en bedenken van de Ontspannen Ondernemer methode.

In 2013 startte ik mijn eerste bedrijf. Ik kreeg snel door dat alleen steen goed zijn in je vak niet voldoende is. Na een paar maanden ontving ik een burn-out. Later zag ik dat andere ambitieuze ondernemers ook worstelde met het hebben van een ontspannen houding binnen hun bedrijf. Ik heb mij gespecialiseerd in ontspannen ondernemen, overzicht scheppen en strategisch werken. Daardoor weet ik precies wat wel en niet werkt. Wat ervoor nodig is om vanuit rust je bedrijf verder te laten groeien. Dat heb ik doorontwikkeld tot de Ontspannen Ondernemer methode waarover je in dit e-book kunt lezen. Mijn missie is om jou te ondersteunen in je transformatie tot een ontspannen ondernemer. Zodat ook jij op een gezonde manier de wereld mooier kan maken met wat jij het allerliefste doet.

Wat anderen zeggen

Simone Visser
Simone Visser
Sipack
Lees verder
Ilza heb ik ontmoet op een netwerkevenement. We raakte snel in gesprek en ik zag in Ilza een heel intelligente vrouw met aandacht voor mij en mijn dienstverlening. Ik kan Ilza vol vertrouwen aanbevelen. Als persoon en zeker ook om haar (mee)denkniveau en kennis.
Astrid van Kollenburg
Astrid van Kollenburg
Succes met je webshop
Lees verder
In een paar uur van chaos naar jaarplan. Ilza heeft me ontzettend goed op weg geholpen bij het maken van mijn plan voor 2019. Ik was het overzicht kwijt in wanneer ik welke diensten wilde gaan aanbieden. Door de juiste vragen te stellen en een spiegel voor te houden heeft ze in korte tijd veel helderheid gegeven waardoor ik nu een gestructureerd plan heb voor komend jaar. Dank je wel Ilza! ​
Anna Kogut
Anna Kogut
Vrouwen op de vloer
Lees verder
Voor mij zat de waarde in het 3 maanden traject met name in het ‘bedrijf op orde maken’ gevoel. Ook al zou ik mezelf beschrijven als een happy creative, de waarde van orde en structuur, geeft een opgeruimd gevoel. Ilza heeft mij daardoor letterlijk de RUIMTE voor groei gegeven.
stappenplan-ontspannen-ondernemen
ontspannen-ondernemen-stappenplan

Jij wilt toch ook ontspannen ondernemen?

Download dit stappenplan gratis voor een ontspannen houding binnen je bedrijf. Vind meer rust, krijg meer overzicht én maak meer winst zonder meer uren te werken.  Voorkom de fouten die 95.128 ondernemers in Nederland maken en zorg ervoor dat jij wel ontspannen onderneemt.