Ook ontspannen leren ondernemen?

ontspannen-ondernemen-stappenplan
ontspannen-ondernemen-stappenplan

Ontvang het GRATIS stappenplan Ontspannen Ondernemen.

  • Complete gids voor meer groei in je bedrijf
  • 5 essentiële stappen naar een relaxter ondernemerschap
  • Meer bedrijfsgroei zonder mee uren te werken
  • Ontdek hoe je uitstelgedrag te lijf gaat
  • Meer rust in je werkdag
+ 0 jaar

ondernemer

0

bedrijven gehad

+ 0

Ondernemers geïnspireerd

Of je nu startend ben of een te drukke ondernemer, Ilza coacht persoons- en situatie gericht. Door haar concrete terugkoppeling van het helder maken van de stappen die je nu kunt zetten en wat zij hierin kan betekenen als liefdevolle stok achter de deur

Nathalie Sulman

Ilza Keeman

In 2013 startte ik mijn eerste bedrijf. Ik kreeg snel door dat alleen steen goed zijn in je vak niet voldoende is. Ik ontving een burn-out en zag dat andere ambitieuze ondernemers ook worstelde met het hebben van een ontspannen houding binnen hun bedrijf. Ik heb mij gespecialiseerd in ontspannen ondernemen, overzicht scheppen en strategisch werken. Ik weet daardoor precies wat wel en niet werkt. Wat ervoor nodig is om vanuit rust je bedrijf verder te laten groeien. Dat heb ik doorontwikkeld tot het 5-stappenplan waarover je in dit e-book kunt lezen. Mijn missie is om jou te ondersteunen in je transformatie tot een ontspannen ondernemer. Zodat ook jij op een gezonde manier de wereld mooier kan maken met wat jij het allerliefste doet.

ilza-keeman-business-coach
Simone Visser
Simone Visser
Sipack
Ilza heb ik ontmoet op een netwerkevenement. We raakte snel in gesprek en ik zag in Ilza een heel intelligente vrouw met aandacht voor mij en mijn dienstverlening. Ik kan Ilza vol vertrouwen aanbevelen. Als persoon en zeker ook om haar (mee)denkniveau en kennis.
Astrid van Kollenburg
Astrid van Kollenburg
Succes met je webshop
In een paar uur van chaos naar jaarplan. Ilza heeft me ontzettend goed op weg geholpen bij het maken van mijn plan voor 2019. Ik was het overzicht kwijt in wanneer ik welke diensten wilde gaan aanbieden. Door de juiste vragen te stellen en een spiegel voor te houden heeft ze in korte tijd veel helderheid gegeven waardoor ik nu een gestructureerd plan heb voor komend jaar. Dank je wel Ilza! ​
Anna Kogut
Anna Kogut
Vrouwen op de vloer
Voor mij zat de waarde in het 3 maanden traject met name in het ‘bedrijf op orde maken’ gevoel. Ook al zou ik mezelf beschrijven als een happy creative, de waarde van orde en structuur, geeft een opgeruimd gevoel. Ilza heeft mij daardoor letterlijk de RUIMTE voor groei gegeven.
stappenplan-ontspannen-ondernemen
ontspannen-ondernemen-stappenplan

Wordt geen ondernemers met stressklachten

Download gratis dit stappenplan voor een ontspannen houding binnen je bedrijf. Vind meer rust, krijg meer overzicht én maak meer winst zonder meer uren te werken.  Voorkom de fouten die 95.128 ondernemers in Nederland maken en zorg ervoor dat jij wel ontspannen onderneemt.