Jij kan ook ontspannen ondernemen

Ik heb tientallen te drukke ondernemers mogen coachen om met meer focus en vanuit rust een overzichtelijke bedrijfsvoering neer te zetten. Enkele van hen delen hun ervaring hieronder.

Wendy van den Bersselaar
Wendy van den Bersselaar
Virituele Assistent brabant
Lees verder
Ik heb nu inzicht in waarom ik geen controle had doordat we hebben gewerkt aan het krijgen van inzicht of het gebied van mijn financiën en tijd. En ik heb nu concrete tools, kennis en handvatten waarmee ik mijn bedrijf kan plannen en onder controle kan houden. Ook ‘nee’ zeggen is hierdoor makkelijker geworden omdat ik precies weet wat ik nodig heb om het financieel goed te doen en wat er daardoor past en nodig is (maar dus ook wat niet) voor mijn planning. Ilza, jij bent de structuur in mijn bedrijf!
Anna Kogut
Anna Kogut
Vrouwen op de vloer
Lees verder
Voor mij zat de waarde in het 3 maanden traject met name in het ‘bedrijf op orde maken’ gevoel. Ook al zou ik mezelf beschrijven als een happy creative, de waarde van orde en structuur, geeft een opgeruimd gevoel. Ilza heeft mij daardoor letterlijk de RUIMTE voor groei gegeven.
Astrid van Kollenburg
Astrid van Kollenburg
Succes met je webshop
Lees verder
In een paar uur van chaos naar jaarplan. Ilza heeft me ontzettend goed op weg geholpen bij het maken van mijn plan voor 2019. Ik was het overzicht kwijt in wanneer ik welke diensten wilde gaan aanbieden. Door de juiste vragen te stellen en een spiegel voor te houden heeft ze in korte tijd veel helderheid gegeven waardoor ik nu een gestructureerd plan heb voor komend jaar. Dank je wel Ilza! ​
Nathalie Sulman
Nathalie Sulman
Simplicity coaching
Lees verder
Of je nu startend ben of een te drukke ondernemer, Ilza coacht persoons- en situatie gericht. Door haar concrete terugkoppeling van het helder maken van de stappen die je nu kunt zetten en wat zij hierin kan betekenen als liefdevolle stok achter de deur
Simone Visser
Simone Visser
Sipack
Lees verder
Ilza heb ik ontmoet op een netwerkevenement. We raakte snel in gesprek en ik zag in Ilza een heel intelligente vrouw met aandacht voor mij en mijn dienstverlening. Ik kan Ilza vol vertrouwen aanbevelen. Als persoon en zeker ook om haar (mee)denkniveau en kennis.
L.v.L.
Lees verder
Als iemand slimme oplossingen weet, is het Ilza wel 😊
B.M.
Online ondernemer
Lees verder
Ik merk alleen al door dit korte gesprek dat de mist aan het optrekken is.

Succes verhalen

Diverse ondernemers hebben voor na en tijdens hun traject een interview afgegeven. Hun verhalen kan je teruglezen in artikel vorm.  

Audrey van Esch
Audrey van Esch
Studio Online Marketing
Lees verder
Ik denk dat de support die Ilza levert voor mij het meest belangrijk is geweest. Ze motiveert mij en is oprecht aan het coachen om mij verder te brengen naar een gebalanceerd leven.
Jessica Rits
Jessica Rits
Merkvaardig
Lees verder
Vorige week heb ik een bijzonder en fijn gesprek gehad met Ilza. Ik wil haar heel erg bedanken voor de ‘spiegel’ en het inzicht dat ze mij gegeven heeft. Het heeft mij enorm geholpen!.
Araceli thomas
Araceli thomas
Verwonder je meer
Lees verder
Ik heb nu veel mee overzicht. De sessie was een erg fijne coach call. Open, spontaan en wendbaar. Ik wist nog niet exact wat te vragen maar Ilza’s suggestie was een schot in de roos. Nu heb ik veel meer overzicht over mijn gehele aanbod en hoef ik niet meer te twijfelen over wat ik precies aan wil gaan bieden.
Liz Seuren
Liz Seuren
Walk in my green closeth
Lees verder
In 3 maanden van idee naar bedrijf, zonder stress. Ik had een idee in mijn hoofd. Het was gewoon een drempel om dat idee echt met mensen te gaan delen. En nu, 3 maanden later stààt het gewoon. Ik heb nu heel duidelijk waarom ik dit bedrijf wil opzetten. Mensen reageren super enthousiast en ik ben echt zichtbaar aan het worden. Ik word er enorm blij van om hier mee bezig te zijn. Het is nu niet meer een idee maar een bedrijf. Dankzij Ilza 's rake vragen en concrete planning blijf ik er voor gaan.
Ans van Erve
Ans van Erve
Praktijk Hidio
Lees verder
Ilza kijkt met je mee en ziet ook de vraag achter de vraag. Daardoor heeft de training mij ook nieuwe inzichten en energie opgeleverd.
Sonja van der Meer
Sonja van der Meer
Flier a Fleur
Lees verder
Ik heb van Ilza geleerd om toch mijn passie te blijven ontwikkelen en voor mijn eigen doel te blijven gaan. Dat ik vooral bij mijn eigen kern mag blijven en toch ook meerdere zaadjes kan planten om zo op mijn manier mijn bedrijf te laten groeien.
Marieke van der Vaart
Marieke van der Vaart
Studio Omvormen
Lees verder
Eigenlijk een soort van filter om van de chaos in mijn hoofd weer een duidelijk doel en stappenplan te maken. Het was een vriendelijke, ontspannen en behulpzame sfeer. Leuk om te ervaren dat mensen vanuit hele andere inzichten/talenten aan één tafel elkaar kunnen motiveren en verder helpen!
Natascha Sommer
Natascha Sommer
Schoonheidssalon KNAP
Lees verder
Voordat ik met Ilza ging werken had ik last van veel onrust. Ik had het gevoel dat ik in de 6e versnelling stond. Ik was bang dat ik mijn grens zou overschrijden en een burn-out zou krijgen. Inmiddels heb ik geleerd met welke overtuigingen ik mijzelf tegenhield. Door Ilza haar tip's ging ik meer mogelijkheden zien. Het gevoel dat ik veel te veel dingen móest doen en veel te weinig tijd had is verdwenen en ik ontdekte dat ik meer tijd had dan ik dacht en dat hetgeen wat ik wilde doen ook in een kortere tijd kan. De stress is inmiddels weg en ik durf weer doelen te stellen voor de toekomst.