Eerste Hulp Bij Overlopen

Snel je stress niveau verlagen met een losse afspraak

Wil jij weer ontspannen ondernemen?

Bij ambitieuze ondernemers kan de stress hoog oplopen. Je staat er vaak alleen voor en merkt dat je steeds meer werkt, steeds meer moe bent en regelmatig pijntjes begint te ervaren. Het begint van kwaad tot erger te gaan wat betreft je focus. Overzicht over je bedrijf? Dat ben je al even kwijt. 

In de Eerste Hulp Bij Overlopen sessie gaan we je stressniveau verlagen en geef ik je praktische handvatten om de komende dagen rust in je bedrijf te gaan brengen. Zo kan je de paniek en frustratie snel vaarwel zeggen en kan je weer met plezier verder.

Verlaag je stress niveau

Snel naar de kern van je stress. Tijdens de sessie voel je geleidelijk de mist optrekken zodat je jouw stressniveau direct verlaagt.

Ontvang praktische tips

Wanneer de stress gedaald is ontvang je praktische tips om zelf aan de slag te kunnen met het indelen van je tijd.

Krijg inzicht in de oorzaak

Door inzicht in je eigen denken en doen neem je de regie weer in eigen handen. Of je beslist nog wat langer ondersteuning te nemen.

Advies van iemand die weet wat je doormaakt

Ik ben Ilza Keeman, businesscoach met een achtergrond in usabilitydesign en engineering. Ongeveer 6 jaar geleden maakte ik de overgang van werktuigbouwkundige bij Maxi-Cosi naar zelfstandigondernemer in mijn eerste bedrijf.

Sinds die tijd is er veel gebeurt. In de loop van de tijd heb ik mij ontwikkeld tot businesscoach voor te drukke ondernemers. Inmiddels ondersteun ik zzp-ers en eigenaren van MKB-bedrijven in persoonlijke trajecten om weer rust te ervaren en zo ontspannen te kunnen ondernemen waardoor hun bedrijf verder kan groeien. 

Als burn-out ervaringsdeskundige weet ik binnen 20 minuten de kern van je probleem uit je verhaal aan te wijzen. Ik zorg er voor dat je de tools krijgt die bij jou de mist laten verdwijnen en de paniek verlagen.

Wat andere ondernemers zeggen

Nathalie Sulman
Nathalie Sulman
Simplicity coaching
Lees verder
Of je nu startend ben of een te drukke ondernemer, Ilza coacht persoons- en situatie gericht. Door haar concrete terugkoppeling van het helder maken van de stappen die je nu kunt zetten en wat zij hierin kan betekenen als liefdevolle stok achter de deur
Araceli thomas
Araceli thomas
Verwonder je meer
Lees verder
Ik heb nu veel mee overzicht. De sessie was een erg fijne coach call. Open, spontaan en wendbaar. Ik wist nog niet exact wat te vragen maar Ilza’s suggestie was een schot in de roos. Nu heb ik veel meer overzicht over mijn gehele aanbod en hoef ik niet meer te twijfelen over wat ik precies aan wil gaan bieden.
Astrid van Kollenburg
Astrid van Kollenburg
Succes met je webshop
Lees verder
In een paar uur van chaos naar jaarplan. Ilza heeft me ontzettend goed op weg geholpen bij het maken van mijn plan voor 2019. Ik was het overzicht kwijt in wanneer ik welke diensten wilde gaan aanbieden. Door de juiste vragen te stellen en een spiegel voor te houden heeft ze in korte tijd veel helderheid gegeven waardoor ik nu een gestructureerd plan heb voor komend jaar. Dank je wel Ilza! ​

Dit krijg je als je de Eerste Hulp Bij Overlopen sessie volgt

Inzicht in de oorzaak

We starten de sessie met een fijne kennismaking zodat we snel op de kern van je probleem kunnen landen. Als de omstandigheden het toelaten zijn we dit deel van de sessie buiten (mits je voor de offline optie kiest).

Praktische tips

Wanneer je de piekstress weg voelt ebben en weer helder begint te zien bespreken we een aantal concrete tips die je direct kan gaan toepassen om ervoor te zorgen dat je ruimte en rust krijgt. Dit doen we voornamelijk op pesoonlijk niveau, maar je zal merken dat dit direct doorwerkt in je bedrijfsvoering. 

Checkup

Aan het eind van de sessie spreken we een moment af voor de checkup. Deze vind gewoonlijk plaats tussen de 24 en 36 uur. Soms zijn de sessie heftig en dan wil ik natuurlijk zeker weten of het goed met je gaat. 

0 +
jaar ondernemer
0 +
ondernemers geïnspireerd
binnen 0 uur
resultaat

Eerste Hulp Bij Overlopen

Vaak al een afspraak binnen 1 week

Online afspraak

via Skype
247,-
  • Intake
  • 45 minuten praktische tips
  • In 45 minuten inzicht in de achterliggende oorzaak
  • Checkup

Offline afspraak

In Tilburg
297,-
  • Intake
  • 1 uur praktische tips
  • 1 uur buiten coaching voor inzicht in de achterliggende oorzaak
  • Checkup
Populair
Ans van Erve
Ans van Erve
Praktijk Hidio
Lees verder
Ilza kijkt met je mee en ziet ook de vraag achter de vraag. Daardoor heeft de training mij ook nieuwe inzichten en energie opgeleverd.
B.M.
Viritueel assistent
Lees verder
Ik merk alleen al door dit korte gesprek dat de mist aan het optrekken is.