Blikje Balans

De introductie oefening om meer tijd, rust en groei met je bedrijf te realiseren.

Verlaag je stressniveau in nog geen 4 minuten per dag

Je ontvangt materiaal voor 30 dagen oefenen

Inclusief 5 bonussen voor optimaal resultaat

Herken je dat?

  • Je wilt meer rust in je hoofd maar er zijn zoveel businesscoaches dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
  • Je twijfelt of het je zelf lukt om ontspanen te leren ondernemen
  • Je bent nieuwsgierig wat er bedoeld wordt met ontspannen ondernemen

Dan is het BLIKJE BALANS iets voor jou want

  • Je kan zelf aan de slag met de inhoud van het blikje en de bijbehorende online instructies
  • Je gaat ervaren hoe rust in je hoofd daadwerkelijk voelt
  • Je wordt aangemoedigd om de oefening meerdere malen uit te voeren zodat je ook echt rust gaat ervaren
  • Je wordt geïnspireerd om ontspannen te leren ondernemen
  • Je ontvangt 5 bonussen waaronder een uitbreiding op de oefening om het maximale resultaat eruit te halen
  • Je betaald alleen de verzendkosten

Ik betaal de oefening, jij de verzendkosten

Dit ga je bereiken

Je maakt de verschuiving van chaos in je hoofd naar gefocust werken.

vakantiestress

Je ervaart meer tijd, rust en ruimte in je dag.

Je maakt betere beslissingen zodat je bedrijf kan groeien.

anna-kogut.jpg

Ondernemen is, laten we eerlijk zijn, best een chaotisch proces. Ik heb al jaren mijn eigen bedrijf maar merkte dat ik toe was aan meer groei. Ik ben met Ilza gaan werken omdat ik door haar besefte dat ik meer AAN mijn bedrijf mocht werken en dat dat eigenlijk best veel aspecten heeft.

Voor mij zat de waarde in het werken met Ilza met name in het ‘bedrijf op orde maken’ gevoel. Ook al zou ik mezelf beschrijven als een happy creative, de waarde van orde en structuur, geeft een opgeruimd gevoel. Ilza heeft mij daardoor letterlijk de RUIMTE voor groei gegeven.

5/5

Over Ilza

Ilza Keeman is de business coach voor te drukke ondernemers. Ze deelt inzichten, inspiratie en een praktische tips voor ondernemers. Leer van haar overzicht houden, rust en structuur ervaren en je stress te verlagen zonder nog meer uren te hoeven werken zodat je jouw bedrijf weer lekker kan laten groeien.